آموزش

طرز تهیه عدسی اصفهانی خوشمزه برای صبحانه ۴ نفره 🔴 [نکات طلایی]

دستور پخت

عدسی یک غذای عالی و دارای خاصیت های زیادی است

بخصوص در وعده صبحانه باعث افزایش پروتئین کاهش بیماری های قلبی وافزایش سطح انرژی میشود وبرای افراد دارای کمبود آهن به شدت توصیه میشود

در ادامه طرز تهیه یک عدسی خوشمزه و پرطرفدار و براتون به اشتراک میزاریم پس گویا مگ همراه باشید

دستور پخت انواع غذا و شیرینی و دسر[کلیک کنید ]

مواد لازم برای تهیه عدسی اصفهانی

 

عدس۲ لیوان

آب۴ الی ۵ لیوان

نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

آویشن و پودر دارچین

گوجه رنده شده ۱عدد

پیاز ۱عدد

سیب زمینی ۱عدد متوسط

طرز تهیه عدسی اصفهانی برای چهار نفر

پیاز را رنده کرده و تفت دهید،سپس عدس را اضافه کنید

و ادویه هارا به مقدار لازم به مواد اضافه کنید به اضای هر لیوان عدس ۱لیوان و نصف آب بیافزاید

در مرحله بعد سیب زمینی را به قطعات کوچک ریز کرده و به غذا اضافه کنید و پس از اینکه جوش آمد بگذارید یه مدت ۲ساعت با حرارت ملایم پخته شود

و در ۱۵ دقیقه آخر عدسی را کمی نرم کنید تا لعاب بدهد

نکته مهم

اضافه کردن آب قلم به عدسی خاصیت غذارا دوچندان میکند و البته اختیاری است

پس از سرو با لیموترش نوش جان کنید

روی عدسی اصفهانی برخی اوقات، مقدار اندکی فلفل سیاه و گشنیز خورد شده اضافه می شود.

ادویه اصلی عدسی اصفهانی آویشن پودر شده است.

این عدسی خوشمزه را می توان به عنوان پیش غذا میل کنید.

برای درست کردن عدسی اصفهانی از عدس دانه ریز قهوه ای استفاده نمایید ، چون عدس دانه ریز قهوه ای به مراتب پوست نازک و لطیف تری دارد و لذیذ تر است.

برای تهیه عدسی اصفهانی، عدس کیلویی  خریداری کنید به دلیل اینکه عدس های بسته بندی شده دارای مواد نگهدارنده می باشند، که برای سلامتی زیان آور است.

گاهی اوقات برای نیرو بخشی به عدسی، در آن عصارهای مرغ یا گوشت اضافه می نمایند . لطفا مراقب باشید میزان نمک عدسی زیاد نشود ، زیرا عصاره ها اکثرا حاوی نمک می باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا